Byder dig velkommen til hverdagens Undertøj & Lingeri shop 

Lovely-lingerie.dk

Historie...

Indehaver af webshoppen er Pernille Zaugg, som startede Lovely-lingerie.dk den 1 marts 2017. Hun er uddannet salgsassistent, og under selve studiet fik Pernille muligheden for at drive selvstændig virksomhed med spansk undertøj. Interessen er så stor at det kunne hun ikke sige nej til. For at dygtiggøre sig, tog hun en masse kursuser. Hun står idag med et selv designet webshop, som hun selv har bygget op.

Ved siden lovely-lingerie.dk arbejder Pernille til dagligt med at give kunder den gode købsoplevelse i kæden lidl, men interessen for det feminine og lækre bløde undertøj, gør det hele til noget helt specielt.

Med 3 års erfaring og flere samarbejdspartnere at trække på, kan du være hel tryg ved at handle dit undertøj billigt hos lovely-lingerie.dk.

I 2019 indgik Pernille et samarbejde med mærket Carriwell for at gøre en forskel for ammende mødre. Der er hele tiden plads til fornyelse og udvidelse af produkter.

Vær med til at skabe noget helt unikt, hvor der er plads til dine behov og ønsker. Har du nogle forespørgsler, kan du sende en mail, så vil Pernille undersøg sagen! Ønsker du at vide mere omkring lovely-lingerie.dk, er du altid velkommen til at sende en Mail til Pernille alle ugens dage mellem kl. 15.00 og 22.00 - Også i weekenden.

Virksomhed...

Lovely-lingerie.dk er en nystartet undertøjs webshop til dig, som ønsker kvalitet til rimelige priser. Undertøjet er produceret i EU, eller designet i polen. Vi fører populærer og anerkendte mærker som Marko, Donna, Obsessive, Roza m.m 

Du vil se et eksklusivt udvalg af forskelligt slags Lingeri & Undertøj med god komfort. Lovely-lingerie.dk tilbyder basis, elegante, forførende, afslappet og farverigt Lingeri & Undertøj i flere forskellige størrelser. Find dit favorit sæt og oplev følelsen af perfekt pasform og frihed. Med størrelsesguiden finder du hurtigt og nemt den rette størrelse, hvis ikke det passer, bytter vi med et smil.   

Koncept...

Vi tilbyder undertøj og lingeri til dig som forbruger. Vi handler med kvalitets lingeri og har et samarbejde med flere forskellige udbyder af de mærker vi kan tilbyde. Vi stræber efter at have Bh’er, Trusser, G-string, hipster, Toppe, Kjoler i så mange forskellige størrelser, der er indenfor undertøj & lingeri.

Vi er en lille webshop med et lille lager, derfor køber vi først større mængder hjem alt efter forespørgsler. Vi leverer direkte fra eget lager, samt dropshipping på nogle af varerne. Du vil under levering se hvilke vare vi har på eget lager. Ønsker du at bestille nogle af de vare vi ikke har på lager, sender du bare en mail med dit ønske, herunder skal du oplyse varenummeret for at opnå en hurtigere service. 

Der bliver svaret på mails indenfor 48 timer. Indehaver Pernille driver denne webshop udover sit fuldtids arbejde og derfor håber vi at du har lidt tålmodighed, hvis der går alt for lang tid.   

Kontakt & Service...

Der vil oftest være hurtigere service mellem 18.00 - 22.00 via mail eller chat funktionen. Du vil få svar indenfor 48 timer.