Byder dig velkommen til hverdagens Undertøj & Lingeri shop 

Undertøj & Lingeri


Forside     Tilbud       Udsalg       Mærker      Størrelsesguide      Mellemstilbud

Facon & BH Guide

Undertøj & Lingeri, der passer til netop din facon!

Facon Guide - Æbleform

►Store bryster
►Brede skuldre
►Smalle hofter
►Ikke tydelig talje


For at få mest muligt ud af dit køb, skal du have en bh, der får dine bryster til at se mindre ud, og fremhæve måsen. Den BH, som netop passer din facon, er en BH der giver dig den rette støtte og løft. Her skal du vælge en bh med hel eller halv skål med evt bøjler og tykke stropper. Ønsker du derimod at mindske barmen, skal du vælge en minimizer. Den trusse der passer dig bedst, er en bred trussehipster eller tai-trusse. Denne model giver fylde og former. Mål dig selv så oftes så muligt, da kroppen ændre sig hele tiden. følg gerne vores størrelsesguide her.

Facon Guide - Pæreform

►Brede hofter
►Fyldig numse
►Smalle skuldre
►Små bryster
 
Til dig der er pærerformet, skal gå efter undertøj som får dine bryster til at se ud af mere og din numse til at se ud af mindre. Vi har en et stor udvalg af BH'er, der giver dig volume. De to grundlæggende modeller at gå efter, er BH'er med vattering eller push-up, som virkelig får dine bryster i fokus. De mere fyldige bryster afbalancerer din kropsfacon og leder øjet opad.
 
Er du den person, som ikke er til det helt vilde, kan du vælge en balconette-bh eller en trekant-bh. De støtter og løfter tilstrækkeligt til din lille barm. Detaljer og mønstre på bh'en vil lede øjet opad til din barm, så spring endelig ud i den slags! De perfekte trusser er en tai- eller en bikinitrusse med en relativ høj benskæring - Det får dine lår og dine ben til at se længere ud. Din numse vil komme i balance med dine skuldre. Undgå hipsters - de får bare din røv til at se endnu bredere ud.

Facon Guide - Timeglas

►Brede skuldre
►Store bryster
►Smal talje
►Brede hofter

Din barm er godt fyldig og den perfekte bh til dig.. ja, her skal du være ekstra opmærksom på at få masser af støtte og løft. Bliv målt jævnligt, så du er sikker på, at du altid har en bh, der virkelig passer - din krop ændrer sig ofte! Er du typen med vand i kroppen, kan der ske ændringer i løbet af dagen. Balconette Bh'er og bøjle bh'er er de bh'er vi anbefaler til dig, da den giver optimal støtte og løfter brystet, her bliver din talje mere tydeligere.

Din perfekte trusse er en tai- eller tanga-trusse. Den lidt høje benskæring får dine ben til at se lækre, lange ud og leder opmærksomheden opad mod din smalle talje. Vælg gerne et sæt i matchende farver - det understreger, at du har en perfekt, symmetrisk kvindekrop.

Facon Guide - Lige op- og ned

►Smalle hofter
►Små bryster
►Ingen tydelig talje

Den perfekte bh vi anbefaler til dig, er en BH der giver fylde, så vælg en vatteret bh eller en push-up bh for at få form og en smuk kavalergang. Bh'er med flæser, blonder og mønstre er gode til din form. Du kan også bruge en simpel trekant-Bh, her vil du fremhæve din lange og lige figur.

Din perfekte trusse skal være bred i det - en hipster-trusse eller en tai-trusse giver fylde til din bag og former dermed din krop. Gå uden om trusser med alt for høj benskæring - de får dig bare til at se endnu mere lige-op-og-ned ud.

Facon Guide - Omvendt pæreform

►Brede skuldre
►Store bryster
►Smalle hofter
►Lille numse

Den Bh du skal gå efter er en BH der skal løfte, støtte og forme. Det gør den kun, hvis den sidder godt! så få hjælp til at blive målt..  En god bh forebygger ømme skuldre og dårlig ryg og får dine bryster til at se flottere ud.

En hel skåld BH med bøjler giver dig den optimale støtte til din barm og løfter brystet, så din talje bliver tydeligere - en god balconette bh med 3/4 skål kan gøre det samme. Vil du gerne have din barm til at syne af lidt mindre? Så vælg en minimizer-bh, der kan reducere din barm op til en hel skålstørrelse.

Din perfekte trusse er bred i det - en hipster- eller en tai-trusse giver mere fylde til din bag og former dermed din krop. Gå uden om trusser med alt for høj benskæring - de får din numse til at se endnu mindre ud og understreger dermed forskellen mellem din under- og din overkrop.